duurzame veehouderij is niet meer mogelijk in nederland? er gaat geen dag voorbij of er is nieuws over de toekomst van de veehouderij in nederland. verschillende, veelal negatieve, visies passeren de revue in krant, op tv en in sociale media. er is een groeiend besef dat de ongewenste, knellende problemen in de sector zoals mestoverschot, biodiversiteit, dierwelzijn, effecten op humane gezondheid en positie van de boeren niet langer houdbaar zijn in haar huidige opzet. wat zijn de oplossingen hiervoor? de minister van landbouw heeft haar ‘kringloopvisie’ gepresenteerd die nu in de praktijk verder uitgewerkt moet worden. verder zien we dat steeds meer mensen minder vlees eten en meer biologische producten kopen. is dit voldoende om de veehouderij in nederland duurzaam te maken? en verschuiven we ons probleem naar elders? wat is het effect op onze exportpositie als we niet langer maar zo de veestapel kunnen vergroten? vragen te over om een gesprek aan te gaan over de verduurzaming van de veehouderij in nederland aan de hand van een inleiding door katrien van’t hooft, dierenarts, directeur van dutch farm experience en onderdeel van platform natuurlijke veehouderij. de avond zal gehouden worden op dinsdag 12 maart en begint om 20:15 in ’t lam, blokzijl. entree is €5,00 voor de koffie en thee. om het als een gespreksgroep hanteerbaar te houden is de deelname beperkt. opgave kan per mail bij pmuller2@freeler.nl. dirk brans
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
duurzame veehouderij is niet meer mogelijk in nederland? er gaat geen dag voorbij of er is nieuws over de toekomst van de veehouderij in nederland. verschillende, veelal negatieve, visies passeren de revue in krant, op tv en in sociale media. er is een groeiend besef dat de ongewenste, knellende problemen in de sector zoals mestoverschot, biodiversiteit, dierwelzijn, effecten op humane gezondheid en positie van de boeren niet langer houdbaar zijn in haar huidige opzet. wat zijn de oplossingen hiervoor? de minister van landbouw heeft haar ‘kringloopvisie’ gepresenteerd die nu in de praktijk verder uitgewerkt moet worden. verder zien we dat steeds meer mensen minder vlees eten en meer biologische producten kopen. is dit voldoende om de veehouderij in nederland duurzaam te maken? en verschuiven we ons probleem naar elders? wat is het effect op onze exportpositie als we niet langer maar zo de veestapel kunnen vergroten? vragen te over om een gesprek aan te gaan over de verduurzaming van de veehouderij in nederland aan de hand van een inleiding door katrien van’t hooft, dierenarts, directeur van dutch farm experience en onderdeel van platform natuurlijke veehouderij. de avond zal gehouden worden op dinsdag 12 maart en begint om 20:15 in ’t lam, blokzijl. entree is €5,00 voor de koffie en thee. om het als een gespreksgroep hanteerbaar te houden is de deelname beperkt. opgave kan per mail bij pmuller2@freeler.nl. dirk brans
Duurzame veehouderij is niet meer mogelijk in Nederland ? Er gaat geen dag voorbij of er is nieuws over de toekomst van de veehouderij in Nederland.
Verschillende, veelal negatieve, visies passeren de revue in krant, op TV en in sociale media. Er is een groeiend besef dat de ongewenste, knellende problemen in de sector zoals mestoverschot, biodiversiteit, dierwelzijn, effecten op humane gezondheid en positie van de boeren niet langer houdbaar zijn in haar huidige opzet. Wat zijn de oplossingen hiervoor? De minister van landbouw heeft haar ‘kringloopvisie’ gepresenteerd die nu in de praktijk verder uitgewerkt moet worden. Verder zien we dat steeds meer mensen minder vlees eten en meer biologische producten kopen. Is dit voldoende om de veehouderij in Nederland duurzaam te maken? En verschuiven we ons probleem naar elders? Wat is het effect op onze exportpositie als we niet langer maar zo de veestapel kunnen vergroten?
Vragen te over om een gesprek aan te gaan over de verduurzaming van de veehouderij in Nederland aan de hand van een inleiding door Katrien van’t Hooft, dierenarts, directeur van Dutch Farm Experience en onderdeel van Platform Natuurlijke Veehouderij.
De avond zal gehouden worden op dinsdag 12 maart en begint om 20:15 in ’t Lam, Blokzijl. Entree is €5,00 voor de koffie en thee. Om het als een gespreksgroep hanteerbaar te houden is de deelname beperkt. Opgave kan per mail bij pmuller2@freeler.nl.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
duurzame veehouderij is niet meer mogelijk in nederland? er gaat geen dag voorbij of er is nieuws over de toekomst van de veehouderij in nederland. verschillende, veelal negatieve, visies passeren de revue in krant, op tv en in sociale media. er is een groeiend besef dat de ongewenste, knellende problemen in de sector zoals mestoverschot, biodiversiteit, dierwelzijn, effecten op humane gezondheid en positie van de boeren niet langer houdbaar zijn in haar huidige opzet. wat zijn de oplossingen hiervoor? de minister van landbouw heeft haar ‘kringloopvisie’ gepresenteerd die nu in de praktijk verder uitgewerkt moet worden. verder zien we dat steeds meer mensen minder vlees eten en meer biologische producten kopen. is dit voldoende om de veehouderij in nederland duurzaam te maken? en verschuiven we ons probleem naar elders? wat is het effect op onze exportpositie als we niet langer maar zo de veestapel kunnen vergroten? vragen te over om een gesprek aan te gaan over de verduurzaming van de veehouderij in nederland aan de hand van een inleiding door katrien van’t hooft, dierenarts, directeur van dutch farm experience en onderdeel van platform natuurlijke veehouderij. de avond zal gehouden worden op dinsdag 12 maart en begint om 20:15 in ’t lam, blokzijl. entree is €5,00 voor de koffie en thee. om het als een gespreksgroep hanteerbaar te houden is de deelname beperkt. opgave kan per mail bij pmuller2@freeler.nl. dirk brans
duurzame veehouderij is niet meer mogelijk in nederland? er gaat geen dag voorbij of er is nieuws over de toekomst van de veehouderij in nederland. verschillende, veelal negatieve, visies passeren de revue in krant, op tv en in sociale media. er is een groeiend besef dat de ongewenste, knellende problemen in de sector zoals mestoverschot, biodiversiteit, dierwelzijn, effecten op humane gezondheid en positie van de boeren niet langer houdbaar zijn in haar huidige opzet. wat zijn de oplossingen hiervoor? de minister van landbouw heeft haar ‘kringloopvisie’ gepresenteerd die nu in de praktijk verder uitgewerkt moet worden. verder zien we dat steeds meer mensen minder vlees eten en meer biologische producten kopen. is dit voldoende om de veehouderij in nederland duurzaam te maken? en verschuiven we ons probleem naar elders? wat is het effect op onze exportpositie als we niet langer maar zo de veestapel kunnen vergroten? vragen te over om een gesprek aan te gaan over de verduurzaming van de veehouderij in nederland aan de hand van een inleiding door katrien van’t hooft, dierenarts, directeur van dutch farm experience en onderdeel van platform natuurlijke veehouderij. de avond zal gehouden worden op dinsdag 12 maart en begint om 20:15 in ’t lam, blokzijl. entree is €5,00 voor de koffie en thee. om het als een gespreksgroep hanteerbaar te houden is de deelname beperkt. opgave kan per mail bij pmuller2@freeler.nl. dirk brans