we zijn blij dat er weer beperkt activiteiten in de molen kunnen plaatsvinden. in de praktijk betekent dit dat we op zaterdagochtenden weer open gaan voor de verkoop van meel. regelmatig zal u de molen in sint jansklooster weer zien draaien. de molenaar is op dat moment bezig met het malen van meel. ons meel staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk product zonder toevoegingen. we gebruiken speciale rassen graan, die ziekte resistent zijn zodat er vrijwel niet op gespoten hoeft te worden en die tóch goede opbrengsten geeft. in de molen wordt het vervolgens op ambachtelijke wijze gemalen. hierdoor wordt de (h)eerlijke en authentieke smaak-van-toen- behouden. het geeft mooie bloem en heeft een goede bakkwaliteit. en dat proef je…. tot-op-de-dag-van-vandaag! dus wil je meel voor een perfect brood of een overheerlijke pannenkoek? dan ben je bij ons op het juiste adres. uiteraard houden wij ons aan ‘de 1,5 meter afstand regel’ en is het mogelijk veilig meel te kopen. helaas is het restaurant (nog) niet geopend voor publiek. zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur (alleen voor meel verkoop). dirk brans
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
we zijn blij dat er weer beperkt activiteiten in de molen kunnen plaatsvinden. in de praktijk betekent dit dat we op zaterdagochtenden weer open gaan voor de verkoop van meel. regelmatig zal u de molen in sint jansklooster weer zien draaien. de molenaar is op dat moment bezig met het malen van meel. ons meel staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk product zonder toevoegingen. we gebruiken speciale rassen graan, die ziekte resistent zijn zodat er vrijwel niet op gespoten hoeft te worden en die tóch goede opbrengsten geeft. in de molen wordt het vervolgens op ambachtelijke wijze gemalen. hierdoor wordt de (h)eerlijke en authentieke smaak-van-toen- behouden. het geeft mooie bloem en heeft een goede bakkwaliteit. en dat proef je…. tot-op-de-dag-van-vandaag! dus wil je meel voor een perfect brood of een overheerlijke pannenkoek? dan ben je bij ons op het juiste adres. uiteraard houden wij ons aan ‘de 1,5 meter afstand regel’ en is het mogelijk veilig meel te kopen. helaas is het restaurant (nog) niet geopend voor publiek. zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur (alleen voor meel verkoop). dirk brans
We zijn blij dat er weer beperkt activiteiten in de molen kunnen plaatsvinden. In de praktijk betekent dit dat we op zaterdagochtenden weer open gaan voor de verkoop van meel.
Regelmatig zal u de molen in Sint Jansklooster weer zien draaien. De molenaar is op dat moment bezig met het malen van meel. Ons meel staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk product zonder toevoegingen. We gebruiken speciale rassen graan, die ziekte resistent zijn zodat er vrijwel niet op gespoten hoeft te worden en die tóch goede opbrengsten geeft. In de molen wordt het vervolgens op ambachtelijke wijze gemalen. Hierdoor wordt de (h)eerlijke en authentieke smaak-van-toen- behouden. Het geeft mooie bloem en heeft een goede bakkwaliteit. En dat proef je….. tot-op-de-dag-van-vandaag!
Dus wil je meel voor een perfect brood of een overheerlijke pannenkoek? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Uiteraard houden wij ons aan ‘de 1,5 meter afstand regel’ en is het mogelijk veilig meel te kopen. Helaas is het restaurant (nog) niet geopend voor publiek.
Zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur (alleen voor meel verkoop)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
FunctioneelAltijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
we zijn blij dat er weer beperkt activiteiten in de molen kunnen plaatsvinden. in de praktijk betekent dit dat we op zaterdagochtenden weer open gaan voor de verkoop van meel. regelmatig zal u de molen in sint jansklooster weer zien draaien. de molenaar is op dat moment bezig met het malen van meel. ons meel staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk product zonder toevoegingen. we gebruiken speciale rassen graan, die ziekte resistent zijn zodat er vrijwel niet op gespoten hoeft te worden en die tóch goede opbrengsten geeft. in de molen wordt het vervolgens op ambachtelijke wijze gemalen. hierdoor wordt de (h)eerlijke en authentieke smaak-van-toen- behouden. het geeft mooie bloem en heeft een goede bakkwaliteit. en dat proef je…. tot-op-de-dag-van-vandaag! dus wil je meel voor een perfect brood of een overheerlijke pannenkoek? dan ben je bij ons op het juiste adres. uiteraard houden wij ons aan ‘de 1,5 meter afstand regel’ en is het mogelijk veilig meel te kopen. helaas is het restaurant (nog) niet geopend voor publiek. zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur (alleen voor meel verkoop). dirk brans
we zijn blij dat er weer beperkt activiteiten in de molen kunnen plaatsvinden. in de praktijk betekent dit dat we op zaterdagochtenden weer open gaan voor de verkoop van meel. regelmatig zal u de molen in sint jansklooster weer zien draaien. de molenaar is op dat moment bezig met het malen van meel. ons meel staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk product zonder toevoegingen. we gebruiken speciale rassen graan, die ziekte resistent zijn zodat er vrijwel niet op gespoten hoeft te worden en die tóch goede opbrengsten geeft. in de molen wordt het vervolgens op ambachtelijke wijze gemalen. hierdoor wordt de (h)eerlijke en authentieke smaak-van-toen- behouden. het geeft mooie bloem en heeft een goede bakkwaliteit. en dat proef je…. tot-op-de-dag-van-vandaag! dus wil je meel voor een perfect brood of een overheerlijke pannenkoek? dan ben je bij ons op het juiste adres. uiteraard houden wij ons aan ‘de 1,5 meter afstand regel’ en is het mogelijk veilig meel te kopen. helaas is het restaurant (nog) niet geopend voor publiek. zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur (alleen voor meel verkoop). dirk brans