Molen Sint Jansklooster open voor verkoop meel
We zijn blij dat er weer beperkt activiteiten in de molen kunnen plaatsvinden. In de praktijk betekent dit dat we op zaterdagochtenden weer open gaan voor de verkoop van meel.
Regelmatig zal u de molen in Sint Jansklooster weer zien draaien. De molenaar is op dat moment bezig met het malen van meel. Ons meel staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk product zonder toevoegingen. We gebruiken speciale rassen graan, die ziekte resistent zijn zodat er vrijwel niet op gespoten hoeft te worden en die tóch goede opbrengsten geeft. In de molen wordt het vervolgens op ambachtelijke wijze gemalen. Hierdoor wordt de (h)eerlijke en authentieke smaak-van-toen- behouden. Het geeft mooie bloem en heeft een goede bakkwaliteit. En dat proef je….. tot-op-de-dag-van-vandaag!
Dus wil je meel voor een perfect brood of een overheerlijke pannenkoek? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Uiteraard houden wij ons aan ‘de 1,5 meter afstand regel’ en is het mogelijk veilig meel te kopen. Helaas is het restaurant (nog) niet geopend voor publiek.
Zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur (alleen voor meel verkoop)