de herfst biedt ons een overvloed aan eetbare wilde planten. je kunt wortels van de wilde peen, teunisbloemen wilde pastinaak vinden en in je gerechten verwerken. planten als melganzenvoet, vogelmuur, harig knopkruid, kleine veldkers en winterpostelein kunnen jouw maaltijd verrijken. en eetbare bessen en noten zoals de lijsterbes, sleedoornbes, eikels en tamme kastanje vormen andere lekkernijen van jouw herfstmaaltijd. ontdek de schatten van de natuur in de herfst en jouw tuin, het veld en het bos zullen nooit meer hetzelfde zijn! om hierbij ondersteuning te bieden, geeft in het wilde weg de online cursus eetbare wilde planten in de herfst. deze cursus start op 5 september en bestaat uit acht online lessen die via zoom worden gegeven. je blijft niet alleen binnen achter je computer zitten, want buiten gebeurt het! je gaat zelf op zoek gaat naar (eetbare) planten. door middel van opdrachtwandelingen wordt je uitgedaagd om zelf naar planten te kijken en ze te bestuderen. omdat de cursus online wordt gegeven is deze geschikt voor iedereen door heel nederland met internetverbinding. tijdens de cursus leer je eetbare planten van het seizoen herkennen en te onderscheiden van andere en giftige planten, maak je kennis met diverse bereidingswijzen zoals fermenteren en leer je zelf om tinctuur en zalf te maken. welke planten en bomen kun je gebruiken in de keuken? ontdek de gezonde en heerlijke planten die volop langs het pad, in het veld, in het bos of in jouw tuin staan. ook voor de gevorderde wildplukkers komen interessante onderwerpen aan bod. tijdens de lessen is daarnaast ruimte voor eigen inbreng, vragen en opmerkingen. meer informatie en cursusdata op
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
de herfst biedt ons een overvloed aan eetbare wilde planten. je kunt wortels van de wilde peen, teunisbloemen wilde pastinaak vinden en in je gerechten verwerken. planten als melganzenvoet, vogelmuur, harig knopkruid, kleine veldkers en winterpostelein kunnen jouw maaltijd verrijken. en eetbare bessen en noten zoals de lijsterbes, sleedoornbes, eikels en tamme kastanje vormen andere lekkernijen van jouw herfstmaaltijd. ontdek de schatten van de natuur in de herfst en jouw tuin, het veld en het bos zullen nooit meer hetzelfde zijn! om hierbij ondersteuning te bieden, geeft in het wilde weg de online cursus eetbare wilde planten in de herfst. deze cursus start op 5 september en bestaat uit acht online lessen die via zoom worden gegeven. je blijft niet alleen binnen achter je computer zitten, want buiten gebeurt het! je gaat zelf op zoek gaat naar (eetbare) planten. door middel van opdrachtwandelingen wordt je uitgedaagd om zelf naar planten te kijken en ze te bestuderen. omdat de cursus online wordt gegeven is deze geschikt voor iedereen door heel nederland met internetverbinding. tijdens de cursus leer je eetbare planten van het seizoen herkennen en te onderscheiden van andere en giftige planten, maak je kennis met diverse bereidingswijzen zoals fermenteren en leer je zelf om tinctuur en zalf te maken. welke planten en bomen kun je gebruiken in de keuken? ontdek de gezonde en heerlijke planten die volop langs het pad, in het veld, in het bos of in jouw tuin staan. ook voor de gevorderde wildplukkers komen interessante onderwerpen aan bod. tijdens de lessen is daarnaast ruimte voor eigen inbreng, vragen en opmerkingen. meer informatie en cursusdata op
De herfst biedt ons een overvloed aan eetbare wilde planten. Je kunt wortels van de wilde peen, teunisbloemen wilde pastinaak vinden en in je gerechten verwerken. Planten als melganzenvoet, vogelmuur, harig knopkruid, kleine veldkers en winterpostelein kunnen jouw maaltijd verrijken. En eetbare bessen en noten zoals de lijsterbes, sleedoornbes, eikels en tamme kastanje vormen andere lekkernijen van jouw herfstmaaltijd. Ontdek de schatten van de natuur in de herfst en jouw tuin, het veld en het bos zullen nooit meer hetzelfde zijn!
Om hierbij ondersteuning te bieden, geeft In Het Wilde Weg de online cursus eetbare wilde planten in de herfst. Deze cursus start op 5 september en bestaat uit acht online lessen die via Zoom worden gegeven. Je blijft niet alleen binnen achter je computer zitten, want buiten gebeurt het! Je gaat zelf op zoek gaat naar (eetbare) planten. Door middel van opdrachtwandelingen wordt je uitgedaagd om zelf naar planten te kijken en ze te bestuderen. Omdat de cursus online wordt gegeven is deze geschikt voor iedereen door heel Nederland met internetverbinding. Tijdens de cursus leer je eetbare planten van het seizoen herkennen en te onderscheiden van andere en giftige planten, maak je kennis met diverse bereidingswijzen zoals fermenteren en leer je zelf om tinctuur en zalf te maken. Welke planten en bomen kun je gebruiken in de keuken? Ontdek de gezonde en heerlijke planten die volop langs het pad, in het veld, in het bos of in jouw tuin staan. Ook voor de gevorderde wildplukkers komen interessante onderwerpen aan bod. Tijdens de lessen is daarnaast ruimte voor eigen inbreng, vragen en opmerkingen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
de herfst biedt ons een overvloed aan eetbare wilde planten. je kunt wortels van de wilde peen, teunisbloemen wilde pastinaak vinden en in je gerechten verwerken. planten als melganzenvoet, vogelmuur, harig knopkruid, kleine veldkers en winterpostelein kunnen jouw maaltijd verrijken. en eetbare bessen en noten zoals de lijsterbes, sleedoornbes, eikels en tamme kastanje vormen andere lekkernijen van jouw herfstmaaltijd. ontdek de schatten van de natuur in de herfst en jouw tuin, het veld en het bos zullen nooit meer hetzelfde zijn! om hierbij ondersteuning te bieden, geeft in het wilde weg de online cursus eetbare wilde planten in de herfst. deze cursus start op 5 september en bestaat uit acht online lessen die via zoom worden gegeven. je blijft niet alleen binnen achter je computer zitten, want buiten gebeurt het! je gaat zelf op zoek gaat naar (eetbare) planten. door middel van opdrachtwandelingen wordt je uitgedaagd om zelf naar planten te kijken en ze te bestuderen. omdat de cursus online wordt gegeven is deze geschikt voor iedereen door heel nederland met internetverbinding. tijdens de cursus leer je eetbare planten van het seizoen herkennen en te onderscheiden van andere en giftige planten, maak je kennis met diverse bereidingswijzen zoals fermenteren en leer je zelf om tinctuur en zalf te maken. welke planten en bomen kun je gebruiken in de keuken? ontdek de gezonde en heerlijke planten die volop langs het pad, in het veld, in het bos of in jouw tuin staan. ook voor de gevorderde wildplukkers komen interessante onderwerpen aan bod. tijdens de lessen is daarnaast ruimte voor eigen inbreng, vragen en opmerkingen. meer informatie en cursusdata op
de herfst biedt ons een overvloed aan eetbare wilde planten. je kunt wortels van de wilde peen, teunisbloemen wilde pastinaak vinden en in je gerechten verwerken. planten als melganzenvoet, vogelmuur, harig knopkruid, kleine veldkers en winterpostelein kunnen jouw maaltijd verrijken. en eetbare bessen en noten zoals de lijsterbes, sleedoornbes, eikels en tamme kastanje vormen andere lekkernijen van jouw herfstmaaltijd. ontdek de schatten van de natuur in de herfst en jouw tuin, het veld en het bos zullen nooit meer hetzelfde zijn! om hierbij ondersteuning te bieden, geeft in het wilde weg de online cursus eetbare wilde planten in de herfst. deze cursus start op 5 september en bestaat uit acht online lessen die via zoom worden gegeven. je blijft niet alleen binnen achter je computer zitten, want buiten gebeurt het! je gaat zelf op zoek gaat naar (eetbare) planten. door middel van opdrachtwandelingen wordt je uitgedaagd om zelf naar planten te kijken en ze te bestuderen. omdat de cursus online wordt gegeven is deze geschikt voor iedereen door heel nederland met internetverbinding. tijdens de cursus leer je eetbare planten van het seizoen herkennen en te onderscheiden van andere en giftige planten, maak je kennis met diverse bereidingswijzen zoals fermenteren en leer je zelf om tinctuur en zalf te maken. welke planten en bomen kun je gebruiken in de keuken? ontdek de gezonde en heerlijke planten die volop langs het pad, in het veld, in het bos of in jouw tuin staan. ook voor de gevorderde wildplukkers komen interessante onderwerpen aan bod. tijdens de lessen is daarnaast ruimte voor eigen inbreng, vragen en opmerkingen. meer informatie en cursusdata op