op woensdag 23 januari 2019 werd marlice van meer feestelijk onthaald in haar eigen restaurant, restaurant seidel in vollenhove. zij is ruim 50 jaar lid van koninklijke horeca nederland. het bestuur van khn wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. ze kwamen marlice van meer persoonlijk feliciteren met dit jubileum. naast de felicitatie werd een oorkonde overhandigd door agnes holtjer-erkelens, namens het landelijk bestuur koninklijke horeca nederland. tijdens dit jubileum is er terug gekeken naar de afgelopen 50 jaar. er is veel gebeurd en veranderd, niet alleen op het gebied van bedrijvigheid, maar ook de gasten en de keuken is door de jaren heen veranderd. ‘hoe leuk is het dat mensen het gevoel van thuis komen ervaren bij ons in het restaurant’. een groot gemis zijn de tafelbereidingen, die in de jaren 80 uit beeld zijn verdwenen. wij hebben dit sinds enkele maanden weer teruggebracht van sauzen tot nagerechten. dit wordt met verse ingrediënten bereid. het is een stuk beleving waar de gast steeds vaker om vraagt. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
op woensdag 23 januari 2019 werd marlice van meer feestelijk onthaald in haar eigen restaurant, restaurant seidel in vollenhove. zij is ruim 50 jaar lid van koninklijke horeca nederland. het bestuur van khn wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. ze kwamen marlice van meer persoonlijk feliciteren met dit jubileum. naast de felicitatie werd een oorkonde overhandigd door agnes holtjer-erkelens, namens het landelijk bestuur koninklijke horeca nederland. tijdens dit jubileum is er terug gekeken naar de afgelopen 50 jaar. er is veel gebeurd en veranderd, niet alleen op het gebied van bedrijvigheid, maar ook de gasten en de keuken is door de jaren heen veranderd. ‘hoe leuk is het dat mensen het gevoel van thuis komen ervaren bij ons in het restaurant’. een groot gemis zijn de tafelbereidingen, die in de jaren 80 uit beeld zijn verdwenen. wij hebben dit sinds enkele maanden weer teruggebracht van sauzen tot nagerechten. dit wordt met verse ingrediënten bereid. het is een stuk beleving waar de gast steeds vaker om vraagt. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Op woensdag 23 januari 2019 werd Marlice van Meer feestelijk onthaald in haar eigen restaurant, Restaurant Seidel in Vollenhove. Zij is ruim 50 jaar lid van Koninklijke Horeca Nederland. Het bestuur van KHN wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze kwamen Marlice van Meer persoonlijk feliciteren met dit jubileum. Naast de felicitatie werd een oorkonde overhandigd door Agnes Holtjer-Erkelens, namens het landelijk bestuur Koninklijke Horeca Nederland.
Tijdens dit jubileum is er terug gekeken naar de afgelopen 50 jaar. Er is veel gebeurd en veranderd, niet alleen op het gebied van bedrijvigheid, maar ook de gasten en de keuken is door de jaren heen veranderd. ‘Hoe leuk is het dat mensen het gevoel van thuis komen ervaren bij ons in het restaurant’.
Een groot gemis zijn de tafelbereidingen, die in de jaren 80 uit beeld zijn verdwenen. Wij hebben dit sinds enkele maanden weer teruggebracht van sauzen tot nagerechten. Dit wordt met verse ingrediënten bereid. Het is een stuk beleving waar de gast steeds vaker om vraagt.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
FunctioneelAltijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
op woensdag 23 januari 2019 werd marlice van meer feestelijk onthaald in haar eigen restaurant, restaurant seidel in vollenhove. zij is ruim 50 jaar lid van koninklijke horeca nederland. het bestuur van khn wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. ze kwamen marlice van meer persoonlijk feliciteren met dit jubileum. naast de felicitatie werd een oorkonde overhandigd door agnes holtjer-erkelens, namens het landelijk bestuur koninklijke horeca nederland. tijdens dit jubileum is er terug gekeken naar de afgelopen 50 jaar. er is veel gebeurd en veranderd, niet alleen op het gebied van bedrijvigheid, maar ook de gasten en de keuken is door de jaren heen veranderd. ‘hoe leuk is het dat mensen het gevoel van thuis komen ervaren bij ons in het restaurant’. een groot gemis zijn de tafelbereidingen, die in de jaren 80 uit beeld zijn verdwenen. wij hebben dit sinds enkele maanden weer teruggebracht van sauzen tot nagerechten. dit wordt met verse ingrediënten bereid. het is een stuk beleving waar de gast steeds vaker om vraagt. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
op woensdag 23 januari 2019 werd marlice van meer feestelijk onthaald in haar eigen restaurant, restaurant seidel in vollenhove. zij is ruim 50 jaar lid van koninklijke horeca nederland. het bestuur van khn wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. ze kwamen marlice van meer persoonlijk feliciteren met dit jubileum. naast de felicitatie werd een oorkonde overhandigd door agnes holtjer-erkelens, namens het landelijk bestuur koninklijke horeca nederland. tijdens dit jubileum is er terug gekeken naar de afgelopen 50 jaar. er is veel gebeurd en veranderd, niet alleen op het gebied van bedrijvigheid, maar ook de gasten en de keuken is door de jaren heen veranderd. ‘hoe leuk is het dat mensen het gevoel van thuis komen ervaren bij ons in het restaurant’. een groot gemis zijn de tafelbereidingen, die in de jaren 80 uit beeld zijn verdwenen. wij hebben dit sinds enkele maanden weer teruggebracht van sauzen tot nagerechten. dit wordt met verse ingrediënten bereid. het is een stuk beleving waar de gast steeds vaker om vraagt. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.