win een 1-op-1 coachsessie van 3 tot en met 9 maart vindt de nationale week zonder vlees & zuivel plaats. in dit kader organiseert stichting duurzaam steenwijkerland op woensdag 5 maart een gratis lezing. grietje bakker van the taste of love, voedings- en brain balance coach, neemt je mee in de wereld van een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl. dé 7 ingrediënten voor balans meer energie, minder stress, een fit lijf en gezond oud worden. we willen het allemaal, maar vaak ontbreekt de juiste aanpak. een gezonde balans vraagt om 7 essentiële ingrediënten die elkaar continu beïnvloeden. tijdens deze lezing deelt grietje haar kennis en ervaring over voeding en leefstijl en koppelt deze aan inzichten over het brein. “als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen,” zegt grietje. wat je ontdekt tijdens deze avond je hoort wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken op het gebied van voeding en leefstijl, welke 7 ingrediënten de basis vormen voor een gezonde balans en hoe je blijvende veranderingen kunt doorvoeren met behulp van je brein. praktische informatie de gratis lezing is woensdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur. vanaf 19.15 uur ben je welkom in het infopunt duurzaam doen aan de kerkstraat 4 in steenwijk. voor alle info kijk je op groene stappen naar jouw nieuwe leefstijl eline woonde een eerdere lezing bij en vertelt: “er waren zoveel herkenningspunten: te weinig slaap, trek in tussendoortjes, stress… grietje liet zien hoe je écht in balans komt. haar enthousiasme en kennis zijn inspirerend.”. extra’s: win een 1-op-1 coachsessie onder de aanwezigen wordt een gratis 1-op-1 coachsessie met grietje verloot. bovendien krijgt iedereen een duurzame goodiebag mee naar huis. nationale week zonder vlees & zuivel vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is een kleine moeite, maar heeft een enorme impact op mens, dier en klimaat. eén week zonder vlees en zuivel bespaart al 756 gram dierenvlees, 2,4 kilo zuivel en 14,6 kilo aan broeikasgassen, wat gelijkstaat aan zo’n 76 kilometer autorijden. onderzoek toont aan dat bewuste voedingskeuzes niet alleen bijdragen aan een beter klimaat, maar ook aan onze gezondheid. ben jij erbij? wil jij ook dé gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl ontdekken? er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. dus meld je snel aan via aanmelden@dzst.nl en verzeker jezelf van een plek! dirk brans
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
win een 1-op-1 coachsessie van 3 tot en met 9 maart vindt de nationale week zonder vlees & zuivel plaats. in dit kader organiseert stichting duurzaam steenwijkerland op woensdag 5 maart een gratis lezing. grietje bakker van the taste of love, voedings- en brain balance coach, neemt je mee in de wereld van een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl. dé 7 ingrediënten voor balans meer energie, minder stress, een fit lijf en gezond oud worden. we willen het allemaal, maar vaak ontbreekt de juiste aanpak. een gezonde balans vraagt om 7 essentiële ingrediënten die elkaar continu beïnvloeden. tijdens deze lezing deelt grietje haar kennis en ervaring over voeding en leefstijl en koppelt deze aan inzichten over het brein. “als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen,” zegt grietje. wat je ontdekt tijdens deze avond je hoort wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken op het gebied van voeding en leefstijl, welke 7 ingrediënten de basis vormen voor een gezonde balans en hoe je blijvende veranderingen kunt doorvoeren met behulp van je brein. praktische informatie de gratis lezing is woensdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur. vanaf 19.15 uur ben je welkom in het infopunt duurzaam doen aan de kerkstraat 4 in steenwijk. voor alle info kijk je op groene stappen naar jouw nieuwe leefstijl eline woonde een eerdere lezing bij en vertelt: “er waren zoveel herkenningspunten: te weinig slaap, trek in tussendoortjes, stress… grietje liet zien hoe je écht in balans komt. haar enthousiasme en kennis zijn inspirerend.”. extra’s: win een 1-op-1 coachsessie onder de aanwezigen wordt een gratis 1-op-1 coachsessie met grietje verloot. bovendien krijgt iedereen een duurzame goodiebag mee naar huis. nationale week zonder vlees & zuivel vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is een kleine moeite, maar heeft een enorme impact op mens, dier en klimaat. eén week zonder vlees en zuivel bespaart al 756 gram dierenvlees, 2,4 kilo zuivel en 14,6 kilo aan broeikasgassen, wat gelijkstaat aan zo’n 76 kilometer autorijden. onderzoek toont aan dat bewuste voedingskeuzes niet alleen bijdragen aan een beter klimaat, maar ook aan onze gezondheid. ben jij erbij? wil jij ook dé gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl ontdekken? er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. dus meld je snel aan via aanmelden@dzst.nl en verzeker jezelf van een plek! dirk brans
Win een 1-op-1 coachsessie
Van 3 tot en met 9 maart vindt de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel plaats. In dit kader organiseert Stichting Duurzaam Steenwijkerland op woensdag 5 maart een gratis lezing. Grietje Bakker van The Taste Of Love, voedings- en Brain Balance coach, neemt je mee in de wereld van een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl.
Dé 7 ingrediënten voor balans
Meer energie, minder stress, een fit lijf en gezond oud worden. We willen het allemaal, maar vaak ontbreekt de juiste aanpak. Een gezonde balans vraagt om 7 essentiële ingrediënten die elkaar continu beïnvloeden. Tijdens deze lezing deelt Grietje haar kennis en ervaring over voeding en leefstijl en koppelt deze aan inzichten over het brein. “Als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen,” zegt Grietje.
Grietje Bakker – Foto Trame Media
Wat je ontdekt tijdens deze avond
Je hoort wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken op het gebied van voeding en leefstijl, welke 7 ingrediënten de basis vormen voor een gezonde balans en hoe je blijvende veranderingen kunt doorvoeren met behulp van je brein.
Praktische informatie
De gratis lezing is woensdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur ben je welkom in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Voor alle info kijk je op www.duurzaamsteenwijkerland.nl/gratis-lezing-7-ingredienten
Groene stappen naar jouw nieuwe leefstijl
Eline woonde een eerdere lezing bij en vertelt: “Er waren zoveel herkenningspunten: te weinig slaap, trek in tussendoortjes, stress… Grietje liet zien hoe je écht in balans komt. Haar enthousiasme en kennis zijn inspirerend.”
Extra’s: win een 1-op-1 coachsessie
Onder de aanwezigen wordt een gratis 1-op-1 coachsessie met Grietje verloot. Bovendien krijgt iedereen een duurzame goodiebag mee naar huis.
Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
Vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is een kleine moeite, maar heeft een enorme impact op mens, dier en klimaat. Eén week zonder vlees en zuivel bespaart al 756 gram dierenvlees, 2,4 kilo zuivel en 14,6 kilo aan broeikasgassen, wat gelijkstaat aan zo’n 76 kilometer autorijden. Onderzoek toont aan dat bewuste voedingskeuzes niet alleen bijdragen aan een beter klimaat, maar ook aan onze gezondheid.
Ben jij erbij?
Wil jij ook dé gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl ontdekken? Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan via aanmelden@dzst.nl en verzeker jezelf van een plek!
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
win een 1-op-1 coachsessie van 3 tot en met 9 maart vindt de nationale week zonder vlees & zuivel plaats. in dit kader organiseert stichting duurzaam steenwijkerland op woensdag 5 maart een gratis lezing. grietje bakker van the taste of love, voedings- en brain balance coach, neemt je mee in de wereld van een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl. dé 7 ingrediënten voor balans meer energie, minder stress, een fit lijf en gezond oud worden. we willen het allemaal, maar vaak ontbreekt de juiste aanpak. een gezonde balans vraagt om 7 essentiële ingrediënten die elkaar continu beïnvloeden. tijdens deze lezing deelt grietje haar kennis en ervaring over voeding en leefstijl en koppelt deze aan inzichten over het brein. “als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen,” zegt grietje. wat je ontdekt tijdens deze avond je hoort wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken op het gebied van voeding en leefstijl, welke 7 ingrediënten de basis vormen voor een gezonde balans en hoe je blijvende veranderingen kunt doorvoeren met behulp van je brein. praktische informatie de gratis lezing is woensdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur. vanaf 19.15 uur ben je welkom in het infopunt duurzaam doen aan de kerkstraat 4 in steenwijk. voor alle info kijk je op groene stappen naar jouw nieuwe leefstijl eline woonde een eerdere lezing bij en vertelt: “er waren zoveel herkenningspunten: te weinig slaap, trek in tussendoortjes, stress… grietje liet zien hoe je écht in balans komt. haar enthousiasme en kennis zijn inspirerend.”. extra’s: win een 1-op-1 coachsessie onder de aanwezigen wordt een gratis 1-op-1 coachsessie met grietje verloot. bovendien krijgt iedereen een duurzame goodiebag mee naar huis. nationale week zonder vlees & zuivel vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is een kleine moeite, maar heeft een enorme impact op mens, dier en klimaat. eén week zonder vlees en zuivel bespaart al 756 gram dierenvlees, 2,4 kilo zuivel en 14,6 kilo aan broeikasgassen, wat gelijkstaat aan zo’n 76 kilometer autorijden. onderzoek toont aan dat bewuste voedingskeuzes niet alleen bijdragen aan een beter klimaat, maar ook aan onze gezondheid. ben jij erbij? wil jij ook dé gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl ontdekken? er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. dus meld je snel aan via aanmelden@dzst.nl en verzeker jezelf van een plek! dirk brans
win een 1-op-1 coachsessie van 3 tot en met 9 maart vindt de nationale week zonder vlees & zuivel plaats. in dit kader organiseert stichting duurzaam steenwijkerland op woensdag 5 maart een gratis lezing. grietje bakker van the taste of love, voedings- en brain balance coach, neemt je mee in de wereld van een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl. dé 7 ingrediënten voor balans meer energie, minder stress, een fit lijf en gezond oud worden. we willen het allemaal, maar vaak ontbreekt de juiste aanpak. een gezonde balans vraagt om 7 essentiële ingrediënten die elkaar continu beïnvloeden. tijdens deze lezing deelt grietje haar kennis en ervaring over voeding en leefstijl en koppelt deze aan inzichten over het brein. “als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen,” zegt grietje. wat je ontdekt tijdens deze avond je hoort wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken op het gebied van voeding en leefstijl, welke 7 ingrediënten de basis vormen voor een gezonde balans en hoe je blijvende veranderingen kunt doorvoeren met behulp van je brein. praktische informatie de gratis lezing is woensdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur. vanaf 19.15 uur ben je welkom in het infopunt duurzaam doen aan de kerkstraat 4 in steenwijk. voor alle info kijk je op groene stappen naar jouw nieuwe leefstijl eline woonde een eerdere lezing bij en vertelt: “er waren zoveel herkenningspunten: te weinig slaap, trek in tussendoortjes, stress… grietje liet zien hoe je écht in balans komt. haar enthousiasme en kennis zijn inspirerend.”. extra’s: win een 1-op-1 coachsessie onder de aanwezigen wordt een gratis 1-op-1 coachsessie met grietje verloot. bovendien krijgt iedereen een duurzame goodiebag mee naar huis. nationale week zonder vlees & zuivel vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is een kleine moeite, maar heeft een enorme impact op mens, dier en klimaat. eén week zonder vlees en zuivel bespaart al 756 gram dierenvlees, 2,4 kilo zuivel en 14,6 kilo aan broeikasgassen, wat gelijkstaat aan zo’n 76 kilometer autorijden. onderzoek toont aan dat bewuste voedingskeuzes niet alleen bijdragen aan een beter klimaat, maar ook aan onze gezondheid. ben jij erbij? wil jij ook dé gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl ontdekken? er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. dus meld je snel aan via aanmelden@dzst.nl en verzeker jezelf van een plek! dirk brans