het kleine stadje blokzijl en haar directe omgeving is maar liefst 8 restaurants rijk. zeven ervan gaan voor de tweede keer op rij een unieke samenwerking aan. op zondag 2 juli a.s. organiseren zij gezamenlijk het preuvenement blokzijl. deze horecaondernemers zullen zich van 12:00 uur tot 18:00 uur culinair presenteren in het historische centrum. bezoekers kuieren door een schilderachtig decor naar verschillende locaties om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te proeven. dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snackbar tot michelinster. de finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat (tegen betaling) op de locatie verkrijgbaar is. tijdens de route kunt u zomaar getrakteerd worden op een ‘muzikale lekkernij’. ook is het weer de bedoeling dat er ruimte gemaakt wordt voor een kwalitatieve streekmarkt. natuurlijk is er aan onze jongste gasten gedacht: deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten. de strandhoeve bakt bijvoorbeeld deze dag pizza’s in hun handgemaakte, karakteristieke robuuste stenen houtoven. zij stookt en bemant de oven, maar het uitrollen en beleggen van de pizza’s mogen de kinderen helemaal zelf doen. kaarten voor het preuvenement zijn voor een scherp tarief, namelijk €25,- per stuk, in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenement@gmail.com. een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van blokzijl, jong en oud! deelnemende bedrijven: kaatje bij de sluis, geertien muggenbeet, sluiszicht, auberge aan het hof, prins mauritshuis, de halte en tapas barça. graag tot ziens op 2 juli in blokzijl! dirk brans
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
het kleine stadje blokzijl en haar directe omgeving is maar liefst 8 restaurants rijk. zeven ervan gaan voor de tweede keer op rij een unieke samenwerking aan. op zondag 2 juli a.s. organiseren zij gezamenlijk het preuvenement blokzijl. deze horecaondernemers zullen zich van 12:00 uur tot 18:00 uur culinair presenteren in het historische centrum. bezoekers kuieren door een schilderachtig decor naar verschillende locaties om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te proeven. dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snackbar tot michelinster. de finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat (tegen betaling) op de locatie verkrijgbaar is. tijdens de route kunt u zomaar getrakteerd worden op een ‘muzikale lekkernij’. ook is het weer de bedoeling dat er ruimte gemaakt wordt voor een kwalitatieve streekmarkt. natuurlijk is er aan onze jongste gasten gedacht: deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten. de strandhoeve bakt bijvoorbeeld deze dag pizza’s in hun handgemaakte, karakteristieke robuuste stenen houtoven. zij stookt en bemant de oven, maar het uitrollen en beleggen van de pizza’s mogen de kinderen helemaal zelf doen. kaarten voor het preuvenement zijn voor een scherp tarief, namelijk €25,- per stuk, in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenement@gmail.com. een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van blokzijl, jong en oud! deelnemende bedrijven: kaatje bij de sluis, geertien muggenbeet, sluiszicht, auberge aan het hof, prins mauritshuis, de halte en tapas barça. graag tot ziens op 2 juli in blokzijl! dirk brans
Het kleine stadje Blokzijl en haar directe omgeving is maar liefst 8 restaurants rijk. Zeven ervan gaan voor de tweede keer op rij een unieke samenwerking aan. Op zondag 2 juli a.s. organiseren zij gezamenlijk het Preuvenement Blokzijl.
Deze horecaondernemers zullen zich van 12:00 uur tot 18:00 uur culinair presenteren in het historische centrum. Bezoekers kuieren door een schilderachtig decor naar verschillende locaties om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te proeven. Dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snackbar tot michelinster. De finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat (tegen betaling) op de locatie verkrijgbaar is.
Tijdens de route kunt u zomaar getrakteerd worden op een ‘muzikale lekkernij’. Ook is het weer de bedoeling dat er ruimte gemaakt wordt voor een kwalitatieve streekmarkt.
Natuurlijk is er aan onze jongste gasten gedacht: deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten. De Strandhoeve bakt bijvoorbeeld deze dag pizza’s in hun handgemaakte, karakteristieke robuuste stenen houtoven. Zij stookt en bemant de oven, maar het uitrollen en beleggen van de pizza’s mogen de kinderen helemaal zelf doen.
Kaarten voor het preuvenement zijn voor een scherp tarief, namelijk €25,- per stuk, in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenement@gmail.com.
Een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van Blokzijl, jong en oud!
Deelnemende bedrijven:
Kaatje bij de Sluis, Geertien Muggenbeet, Sluiszicht, Auberge aan het Hof, Prins Mauritshuis, De Halte en Tapas Barça.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
het kleine stadje blokzijl en haar directe omgeving is maar liefst 8 restaurants rijk. zeven ervan gaan voor de tweede keer op rij een unieke samenwerking aan. op zondag 2 juli a.s. organiseren zij gezamenlijk het preuvenement blokzijl. deze horecaondernemers zullen zich van 12:00 uur tot 18:00 uur culinair presenteren in het historische centrum. bezoekers kuieren door een schilderachtig decor naar verschillende locaties om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te proeven. dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snackbar tot michelinster. de finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat (tegen betaling) op de locatie verkrijgbaar is. tijdens de route kunt u zomaar getrakteerd worden op een ‘muzikale lekkernij’. ook is het weer de bedoeling dat er ruimte gemaakt wordt voor een kwalitatieve streekmarkt. natuurlijk is er aan onze jongste gasten gedacht: deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten. de strandhoeve bakt bijvoorbeeld deze dag pizza’s in hun handgemaakte, karakteristieke robuuste stenen houtoven. zij stookt en bemant de oven, maar het uitrollen en beleggen van de pizza’s mogen de kinderen helemaal zelf doen. kaarten voor het preuvenement zijn voor een scherp tarief, namelijk €25,- per stuk, in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenement@gmail.com. een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van blokzijl, jong en oud! deelnemende bedrijven: kaatje bij de sluis, geertien muggenbeet, sluiszicht, auberge aan het hof, prins mauritshuis, de halte en tapas barça. graag tot ziens op 2 juli in blokzijl! dirk brans
het kleine stadje blokzijl en haar directe omgeving is maar liefst 8 restaurants rijk. zeven ervan gaan voor de tweede keer op rij een unieke samenwerking aan. op zondag 2 juli a.s. organiseren zij gezamenlijk het preuvenement blokzijl. deze horecaondernemers zullen zich van 12:00 uur tot 18:00 uur culinair presenteren in het historische centrum. bezoekers kuieren door een schilderachtig decor naar verschillende locaties om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te proeven. dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snackbar tot michelinster. de finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat (tegen betaling) op de locatie verkrijgbaar is. tijdens de route kunt u zomaar getrakteerd worden op een ‘muzikale lekkernij’. ook is het weer de bedoeling dat er ruimte gemaakt wordt voor een kwalitatieve streekmarkt. natuurlijk is er aan onze jongste gasten gedacht: deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten. de strandhoeve bakt bijvoorbeeld deze dag pizza’s in hun handgemaakte, karakteristieke robuuste stenen houtoven. zij stookt en bemant de oven, maar het uitrollen en beleggen van de pizza’s mogen de kinderen helemaal zelf doen. kaarten voor het preuvenement zijn voor een scherp tarief, namelijk €25,- per stuk, in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenement@gmail.com. een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van blokzijl, jong en oud! deelnemende bedrijven: kaatje bij de sluis, geertien muggenbeet, sluiszicht, auberge aan het hof, prins mauritshuis, de halte en tapas barça. graag tot ziens op 2 juli in blokzijl! dirk brans