natuur en milieu overijssel organiseert samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network op 1 en 2 december 2017 een creathon. een creathon is een creatieve werkvorm geïnspireerd op een zogenaamde hackaton uit de ict-wereld, waarbij in korte tijd innovatieve oplossingen worden bedacht. de vraag en uitdaging van de creathon is: hoe maak je van voedsel uit eigen streek een ijzersterk concept dat ten goede komt aan boer én landschap? techneuten, creatieveling, vrijdenkers en innovators worden uitgedaagd uit om mee te doen. voor de beste concepten zijn er 3 prijzen van €750 en de mogelijkheid voor doorontwikkeling. het event vindt plaats in deventer. het kopen van producten uit de streek, een mooi en gezond landschap en agrariërs die daar aan bijdragen en baat bij hebben. dit klinkt als een mooie win-win situatie. helaas is dit vaak nog niet het geval in overijssel. daarom worden deelnemers uitgenodigd een creatief en innovatief idee te bedenken dat van voedsel uit de streek een ijzersterk marketingconcept maakt. een concept waardoor meer mensen regionale producten kopen én dat zowel de boer als het landschap hiervan profiteren. de uitkomsten worden gebruikt in één van de innovatielabs van het agro en food programma van de provincie overijssel. de innovatielabs hebben als doel om de agro en food sector in overijsel op een innovatie wijze te verduurzamen. programma en opzet van de creathon de creathon is een volledig verzorgde 2-daagse waarbij 10 teams van 5 personen aan een creatieve oplossing werken. de ideeën worden aan het einde gepitcht en beoordeeld door een jury. tijdens het evenement worden de teams gecoacht en begeleid door experts. de teams bestaan uit een goede mix van ondernemers uit de agro en food sector, professionals uit de psychologie en marketing, ict-ers, studenten en mensen uit de design, kunst en cultuursector. maar ook algemeen geïnteresseerden en consumenten dagen we uit om mee te doen. we voorzien iedereen van een data- en infopakket en je kunt tijdens het event speeddaten met experts. coaches doen tijdens de creathon interventies om de voortgang er in te houden en de sprekers krijgen een training in pitchen. de resultaten zullen op zaterdag 2 december worden beoordeeld door een jury. ze worden beoordeeld op maatschappelijke relevantie, economische haalbaarheid, impact potentie en innovativiteit. aanmelden via de website van natuur en milieu overijssel (www.natuurenmilieuoverijssel ) kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. hier is ook meer informatie te vinden. aanmelden kan tot en met 19 november 2017. natuur en milieu overijssel organiseert deze creathon samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network. de creathon wordt ondersteund door provincie overijssel. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
natuur en milieu overijssel organiseert samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network op 1 en 2 december 2017 een creathon. een creathon is een creatieve werkvorm geïnspireerd op een zogenaamde hackaton uit de ict-wereld, waarbij in korte tijd innovatieve oplossingen worden bedacht. de vraag en uitdaging van de creathon is: hoe maak je van voedsel uit eigen streek een ijzersterk concept dat ten goede komt aan boer én landschap? techneuten, creatieveling, vrijdenkers en innovators worden uitgedaagd uit om mee te doen. voor de beste concepten zijn er 3 prijzen van €750 en de mogelijkheid voor doorontwikkeling. het event vindt plaats in deventer. het kopen van producten uit de streek, een mooi en gezond landschap en agrariërs die daar aan bijdragen en baat bij hebben. dit klinkt als een mooie win-win situatie. helaas is dit vaak nog niet het geval in overijssel. daarom worden deelnemers uitgenodigd een creatief en innovatief idee te bedenken dat van voedsel uit de streek een ijzersterk marketingconcept maakt. een concept waardoor meer mensen regionale producten kopen én dat zowel de boer als het landschap hiervan profiteren. de uitkomsten worden gebruikt in één van de innovatielabs van het agro en food programma van de provincie overijssel. de innovatielabs hebben als doel om de agro en food sector in overijsel op een innovatie wijze te verduurzamen. programma en opzet van de creathon de creathon is een volledig verzorgde 2-daagse waarbij 10 teams van 5 personen aan een creatieve oplossing werken. de ideeën worden aan het einde gepitcht en beoordeeld door een jury. tijdens het evenement worden de teams gecoacht en begeleid door experts. de teams bestaan uit een goede mix van ondernemers uit de agro en food sector, professionals uit de psychologie en marketing, ict-ers, studenten en mensen uit de design, kunst en cultuursector. maar ook algemeen geïnteresseerden en consumenten dagen we uit om mee te doen. we voorzien iedereen van een data- en infopakket en je kunt tijdens het event speeddaten met experts. coaches doen tijdens de creathon interventies om de voortgang er in te houden en de sprekers krijgen een training in pitchen. de resultaten zullen op zaterdag 2 december worden beoordeeld door een jury. ze worden beoordeeld op maatschappelijke relevantie, economische haalbaarheid, impact potentie en innovativiteit. aanmelden via de website van natuur en milieu overijssel (www.natuurenmilieuoverijssel ) kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. hier is ook meer informatie te vinden. aanmelden kan tot en met 19 november 2017. natuur en milieu overijssel organiseert deze creathon samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network. de creathon wordt ondersteund door provincie overijssel. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Natuur en Milieu Overijssel organiseert samen met Saxion, Kennispark Twente en Slow Food Youth Network op 1 en 2 december 2017 een Creathon. Een Creathon is een creatieve werkvorm geïnspireerd op een zogenaamde Hackaton uit de ICT-wereld, waarbij in korte tijd innovatieve oplossingen worden bedacht. De vraag en uitdaging van de Creathon is: hoe maak je van voedsel uit eigen streek een ijzersterk concept dat ten goede komt aan boer én landschap? Techneuten, creatieveling, vrijdenkers en innovators worden uitgedaagd uit om mee te doen. Voor de beste concepten zijn er 3 prijzen van €750 en de mogelijkheid voor doorontwikkeling. Het event vindt plaats in Deventer.
Het kopen van producten uit de streek, een mooi en gezond landschap en agrariërs die daar aan bijdragen en baat bij hebben. Dit klinkt als een mooie win-win situatie. Helaas is dit vaak nog niet het geval in Overijssel. Daarom worden deelnemers uitgenodigd een creatief en innovatief idee te bedenken dat van voedsel uit de streek een ijzersterk marketingconcept maakt. Een concept waardoor meer mensen regionale producten kopen én dat zowel de boer als het landschap hiervan profiteren. De uitkomsten worden gebruikt in één van de innovatielabs van het agro en food programma van de provincie Overijssel. De innovatielabs hebben als doel om de agro en food sector in Overijsel op een innovatie wijze te verduurzamen.
Programma en opzet van de Creathon De Creathon is een volledig verzorgde 2-daagse waarbij 10 teams van 5 personen aan een creatieve oplossing werken. De ideeën worden aan het einde gepitcht en beoordeeld door een jury. Tijdens het evenement worden de teams gecoacht en begeleid door experts. De teams bestaan uit een goede mix van ondernemers uit de agro en food sector, professionals uit de psychologie en marketing, ICT-ers, studenten en mensen uit de design, kunst en cultuursector. Maar ook algemeen geïnteresseerden en consumenten dagen we uit om mee te doen. We voorzien iedereen van een data- en infopakket en je kunt tijdens het event speeddaten met experts. Coaches doen tijdens de Creathon interventies om de voortgang er in te houden en de sprekers krijgen een training in pitchen. De resultaten zullen op zaterdag 2 december worden beoordeeld door een jury. Ze worden beoordeeld op maatschappelijke relevantie, economische haalbaarheid, impact potentie en innovativiteit.
Aanmelden Via de website van Natuur en Milieu Overijssel (www.natuurenmilieuoverijssel) kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Hier is ook meer informatie te vinden. Aanmelden kan tot en met 19 november 2017.
Natuur en Milieu Overijssel organiseert deze Creathon samen met Saxion, Kennispark Twente en Slow Food Youth Network. De Creathon wordt ondersteund door provincie Overijssel.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
FunctioneelAltijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
natuur en milieu overijssel organiseert samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network op 1 en 2 december 2017 een creathon. een creathon is een creatieve werkvorm geïnspireerd op een zogenaamde hackaton uit de ict-wereld, waarbij in korte tijd innovatieve oplossingen worden bedacht. de vraag en uitdaging van de creathon is: hoe maak je van voedsel uit eigen streek een ijzersterk concept dat ten goede komt aan boer én landschap? techneuten, creatieveling, vrijdenkers en innovators worden uitgedaagd uit om mee te doen. voor de beste concepten zijn er 3 prijzen van €750 en de mogelijkheid voor doorontwikkeling. het event vindt plaats in deventer. het kopen van producten uit de streek, een mooi en gezond landschap en agrariërs die daar aan bijdragen en baat bij hebben. dit klinkt als een mooie win-win situatie. helaas is dit vaak nog niet het geval in overijssel. daarom worden deelnemers uitgenodigd een creatief en innovatief idee te bedenken dat van voedsel uit de streek een ijzersterk marketingconcept maakt. een concept waardoor meer mensen regionale producten kopen én dat zowel de boer als het landschap hiervan profiteren. de uitkomsten worden gebruikt in één van de innovatielabs van het agro en food programma van de provincie overijssel. de innovatielabs hebben als doel om de agro en food sector in overijsel op een innovatie wijze te verduurzamen. programma en opzet van de creathon de creathon is een volledig verzorgde 2-daagse waarbij 10 teams van 5 personen aan een creatieve oplossing werken. de ideeën worden aan het einde gepitcht en beoordeeld door een jury. tijdens het evenement worden de teams gecoacht en begeleid door experts. de teams bestaan uit een goede mix van ondernemers uit de agro en food sector, professionals uit de psychologie en marketing, ict-ers, studenten en mensen uit de design, kunst en cultuursector. maar ook algemeen geïnteresseerden en consumenten dagen we uit om mee te doen. we voorzien iedereen van een data- en infopakket en je kunt tijdens het event speeddaten met experts. coaches doen tijdens de creathon interventies om de voortgang er in te houden en de sprekers krijgen een training in pitchen. de resultaten zullen op zaterdag 2 december worden beoordeeld door een jury. ze worden beoordeeld op maatschappelijke relevantie, economische haalbaarheid, impact potentie en innovativiteit. aanmelden via de website van natuur en milieu overijssel (www.natuurenmilieuoverijssel ) kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. hier is ook meer informatie te vinden. aanmelden kan tot en met 19 november 2017. natuur en milieu overijssel organiseert deze creathon samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network. de creathon wordt ondersteund door provincie overijssel. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
natuur en milieu overijssel organiseert samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network op 1 en 2 december 2017 een creathon. een creathon is een creatieve werkvorm geïnspireerd op een zogenaamde hackaton uit de ict-wereld, waarbij in korte tijd innovatieve oplossingen worden bedacht. de vraag en uitdaging van de creathon is: hoe maak je van voedsel uit eigen streek een ijzersterk concept dat ten goede komt aan boer én landschap? techneuten, creatieveling, vrijdenkers en innovators worden uitgedaagd uit om mee te doen. voor de beste concepten zijn er 3 prijzen van €750 en de mogelijkheid voor doorontwikkeling. het event vindt plaats in deventer. het kopen van producten uit de streek, een mooi en gezond landschap en agrariërs die daar aan bijdragen en baat bij hebben. dit klinkt als een mooie win-win situatie. helaas is dit vaak nog niet het geval in overijssel. daarom worden deelnemers uitgenodigd een creatief en innovatief idee te bedenken dat van voedsel uit de streek een ijzersterk marketingconcept maakt. een concept waardoor meer mensen regionale producten kopen én dat zowel de boer als het landschap hiervan profiteren. de uitkomsten worden gebruikt in één van de innovatielabs van het agro en food programma van de provincie overijssel. de innovatielabs hebben als doel om de agro en food sector in overijsel op een innovatie wijze te verduurzamen. programma en opzet van de creathon de creathon is een volledig verzorgde 2-daagse waarbij 10 teams van 5 personen aan een creatieve oplossing werken. de ideeën worden aan het einde gepitcht en beoordeeld door een jury. tijdens het evenement worden de teams gecoacht en begeleid door experts. de teams bestaan uit een goede mix van ondernemers uit de agro en food sector, professionals uit de psychologie en marketing, ict-ers, studenten en mensen uit de design, kunst en cultuursector. maar ook algemeen geïnteresseerden en consumenten dagen we uit om mee te doen. we voorzien iedereen van een data- en infopakket en je kunt tijdens het event speeddaten met experts. coaches doen tijdens de creathon interventies om de voortgang er in te houden en de sprekers krijgen een training in pitchen. de resultaten zullen op zaterdag 2 december worden beoordeeld door een jury. ze worden beoordeeld op maatschappelijke relevantie, economische haalbaarheid, impact potentie en innovativiteit. aanmelden via de website van natuur en milieu overijssel (www.natuurenmilieuoverijssel ) kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. hier is ook meer informatie te vinden. aanmelden kan tot en met 19 november 2017. natuur en milieu overijssel organiseert deze creathon samen met saxion, kennispark twente en slow food youth network. de creathon wordt ondersteund door provincie overijssel. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.