zondag 3 april kunt u genieten van een heerlijke 3 gangendiner met muzikale begeleiding in theater de meenthe. na het grote succes van het dahldiner en andere verteldiners trakteren de verhalenvertellers frank belt en marjan penterman u nu op het werk van één van nederlands beroemdste schrijvers, louis couperus. in de boeken van louis couperus wordt volop gegeten en gedronken. van abrikozenbeignets tot pastei met macaroni, van sajoer gado-gado tot amandeltaart, van kardinaalswijn tot vermouth americano. louis couperus en zijn vrouw elisabeth baud hielden van lekker eten en drinken. elisabeth hield zelfs een schriftje bij met hun favoriete recepten. dat schriftje was de basis waarop josé buschman ‘couperus culinair’ schreef, een kookboek waarin de verrassende verhalen van couperus verbonden zijn met de recepten uit zijn tijd. omdat de schrijver en zijn vrouw veel reisden is dat een heerlijk boeket van gerechten uit de franse, indische en italiaanse keuken geworden. zo verscheiden als de smaak van couperus zullen ook de verhalen zijn die marjan en frank tussen de gangen door vertellen. verhalen die u misschien nog kent, maar ook werk van couperus dat u zal verrassen. kom genieten van de diverse gerechten uit de verschillende keukens en laat u verrassen op zondag 3 april met couperus culinair, aanvang 17.00 uur. voor meer informatie en kaartverkoop dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
zondag 3 april kunt u genieten van een heerlijke 3 gangendiner met muzikale begeleiding in theater de meenthe. na het grote succes van het dahldiner en andere verteldiners trakteren de verhalenvertellers frank belt en marjan penterman u nu op het werk van één van nederlands beroemdste schrijvers, louis couperus. in de boeken van louis couperus wordt volop gegeten en gedronken. van abrikozenbeignets tot pastei met macaroni, van sajoer gado-gado tot amandeltaart, van kardinaalswijn tot vermouth americano. louis couperus en zijn vrouw elisabeth baud hielden van lekker eten en drinken. elisabeth hield zelfs een schriftje bij met hun favoriete recepten. dat schriftje was de basis waarop josé buschman ‘couperus culinair’ schreef, een kookboek waarin de verrassende verhalen van couperus verbonden zijn met de recepten uit zijn tijd. omdat de schrijver en zijn vrouw veel reisden is dat een heerlijk boeket van gerechten uit de franse, indische en italiaanse keuken geworden. zo verscheiden als de smaak van couperus zullen ook de verhalen zijn die marjan en frank tussen de gangen door vertellen. verhalen die u misschien nog kent, maar ook werk van couperus dat u zal verrassen. kom genieten van de diverse gerechten uit de verschillende keukens en laat u verrassen op zondag 3 april met couperus culinair, aanvang 17.00 uur. voor meer informatie en kaartverkoop dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Zondag 3 april kunt u genieten van een heerlijke 3 gangendiner met muzikale begeleiding in Theater De Meenthe. Na het grote succes van het Dahldiner en andere verteldiners trakteren de verhalenvertellers Frank Belt en Marjan Penterman u nu op het werk van één van Nederlands beroemdste schrijvers, Louis Couperus.
In de boeken van Louis Couperus wordt volop gegeten en gedronken. Van abrikozenbeignets tot pastei met macaroni, van sajoer gado-gado tot amandeltaart, van kardinaalswijn tot Vermouth Americano. Louis Couperus en zijn vrouw Elisabeth Baud hielden van lekker eten en drinken. Elisabeth hield zelfs een schriftje bij met hun favoriete recepten.
Dat schriftje was de basis waarop José Buschman ‘Couperus Culinair’ schreef, een kookboek waarin de verrassende verhalen van Couperus verbonden zijn met de recepten uit zijn tijd. Omdat de schrijver en zijn vrouw veel reisden is dat een heerlijk boeket van gerechten uit de Franse, Indische en Italiaanse keuken geworden.
Zo verscheiden als de smaak van Couperus zullen ook de verhalen zijn die Marjan en Frank tussen de gangen door vertellen. Verhalen die u misschien nog kent, maar ook werk van Couperus dat u zal verrassen.
Kom genieten van de diverse gerechten uit de verschillende keukens en laat u verrassen op zondag 3 april met Couperus Culinair, aanvang 17.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop www.demeenthe.nl
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
FunctioneelAltijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
zondag 3 april kunt u genieten van een heerlijke 3 gangendiner met muzikale begeleiding in theater de meenthe. na het grote succes van het dahldiner en andere verteldiners trakteren de verhalenvertellers frank belt en marjan penterman u nu op het werk van één van nederlands beroemdste schrijvers, louis couperus. in de boeken van louis couperus wordt volop gegeten en gedronken. van abrikozenbeignets tot pastei met macaroni, van sajoer gado-gado tot amandeltaart, van kardinaalswijn tot vermouth americano. louis couperus en zijn vrouw elisabeth baud hielden van lekker eten en drinken. elisabeth hield zelfs een schriftje bij met hun favoriete recepten. dat schriftje was de basis waarop josé buschman ‘couperus culinair’ schreef, een kookboek waarin de verrassende verhalen van couperus verbonden zijn met de recepten uit zijn tijd. omdat de schrijver en zijn vrouw veel reisden is dat een heerlijk boeket van gerechten uit de franse, indische en italiaanse keuken geworden. zo verscheiden als de smaak van couperus zullen ook de verhalen zijn die marjan en frank tussen de gangen door vertellen. verhalen die u misschien nog kent, maar ook werk van couperus dat u zal verrassen. kom genieten van de diverse gerechten uit de verschillende keukens en laat u verrassen op zondag 3 april met couperus culinair, aanvang 17.00 uur. voor meer informatie en kaartverkoop dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
zondag 3 april kunt u genieten van een heerlijke 3 gangendiner met muzikale begeleiding in theater de meenthe. na het grote succes van het dahldiner en andere verteldiners trakteren de verhalenvertellers frank belt en marjan penterman u nu op het werk van één van nederlands beroemdste schrijvers, louis couperus. in de boeken van louis couperus wordt volop gegeten en gedronken. van abrikozenbeignets tot pastei met macaroni, van sajoer gado-gado tot amandeltaart, van kardinaalswijn tot vermouth americano. louis couperus en zijn vrouw elisabeth baud hielden van lekker eten en drinken. elisabeth hield zelfs een schriftje bij met hun favoriete recepten. dat schriftje was de basis waarop josé buschman ‘couperus culinair’ schreef, een kookboek waarin de verrassende verhalen van couperus verbonden zijn met de recepten uit zijn tijd. omdat de schrijver en zijn vrouw veel reisden is dat een heerlijk boeket van gerechten uit de franse, indische en italiaanse keuken geworden. zo verscheiden als de smaak van couperus zullen ook de verhalen zijn die marjan en frank tussen de gangen door vertellen. verhalen die u misschien nog kent, maar ook werk van couperus dat u zal verrassen. kom genieten van de diverse gerechten uit de verschillende keukens en laat u verrassen op zondag 3 april met couperus culinair, aanvang 17.00 uur. voor meer informatie en kaartverkoop dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.