Ruim 4800 wandelaars liepen dit jaar mee in de 69e Avond4daagse van Steenwijk (foto impressie)

1 min. lees tijdReader weergave

Laatste avond Avond4daagse van Steenwijk

Het was weer een feestelijk gebeuren, de laatste avond van de Avond4daagse van Steenwijk. De wandelaars kwamen via Meppelerweg en Oosterstraat weer terug op de Markt en werden daar enthousiast verwelkomt door de speakers. Het weer kon niet beter en vele toeschouwers stonden dan ook langs de route om hun bekenden op te wachten en te voorzien van een beloning.

Ze werden bij binnenkomst begeleid door de Drumband Hasselts Fanfare, Showband Noordenveld, Lowland Brigade Pipeband en Top Onna, maar vele groepen zongen ook zelf de bekende ‘Vierdaagse-liedjes’. Het werd uiteindelijk ruim na 21.00 uur dat de laatste wandelaars over de eindstreep trokken, einde van mooi evenement in Steenwijk. Op naar volgend jaar, dan is er weer een avond4daagse van 10 t/m 13 juni 2025

Hierbij een foto impressie van onze fotograaf. Veel kijk plezier.

Foto’s zijn gemaakt door Thom Dolstra.

Wilt u een foto ontvangen in hoge resolutie even een mail naar: dirk@rtvslos.nl