in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 juni aanstaande organiseert taman indonesia een overheerlijk samenzijn in taman indonesia. een weekend dat volledig in het teken staat van saté. naast snacks, maaltijden en culinaire oleh oleh* om mee naar huis te nemen, is er ook live muziek met een indische slag. *cadeautjes om mee te nemen voor het thuisfront, naar goed indonesisch gebruik. het mooie aan dit saté feestje dat het niet alleen draait om het eten. het is ook een plek om samen te komen, te genieten van goed gezelschap en een gezellige sfeer. tussen het eten door bezoek je het mooie park vol dieren en cultuur uit indonesië. saté, van oorsprong indonesisch gerecht, bestaat uit kleine stukjes vlees (zoals kip, varkensvlees, geitenvlees, of zelfs garnalen of vegetarische alternatieven) die aan spiesjes worden geregen en geroosterd of gegrild. het vlees wordt vaak gemarineerd en geserveerd met een saus, vaak op basis van pinda’s (pindasaus), maar ook met andere sauzen zoals ketjap. in nederland wordt de term “saté” soms gebruikt om de saus zelf aan te duiden, maar oorspronkelijk duidt het op het vlees aan spiesjes. in indonesië is saté een zeer populair gerecht dat in vele variaties voorkomt, afhankelijk van de regio en het gebruikte vlees. saté is vaak een streetfood gerecht, maar wordt ook in restaurants en thuis bereid. op de pasar sate vind je dan ook diverse soorten sate, zoals sate babi (varken), sate ayam (kip) en sate udang (garnaal) en met diverse marinades. live muziek. live muziek is er ook op beide dagen, om een dansje te wagen. op zaterdag 14 juni kun je onder andere de poco poco dansen met de band rawit. en zondag verkeer je in relaxte sferen met het duo tuatapisantai. dirk brans
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 juni aanstaande organiseert taman indonesia een overheerlijk samenzijn in taman indonesia. een weekend dat volledig in het teken staat van saté. naast snacks, maaltijden en culinaire oleh oleh* om mee naar huis te nemen, is er ook live muziek met een indische slag. *cadeautjes om mee te nemen voor het thuisfront, naar goed indonesisch gebruik. het mooie aan dit saté feestje dat het niet alleen draait om het eten. het is ook een plek om samen te komen, te genieten van goed gezelschap en een gezellige sfeer. tussen het eten door bezoek je het mooie park vol dieren en cultuur uit indonesië. saté, van oorsprong indonesisch gerecht, bestaat uit kleine stukjes vlees (zoals kip, varkensvlees, geitenvlees, of zelfs garnalen of vegetarische alternatieven) die aan spiesjes worden geregen en geroosterd of gegrild. het vlees wordt vaak gemarineerd en geserveerd met een saus, vaak op basis van pinda’s (pindasaus), maar ook met andere sauzen zoals ketjap. in nederland wordt de term “saté” soms gebruikt om de saus zelf aan te duiden, maar oorspronkelijk duidt het op het vlees aan spiesjes. in indonesië is saté een zeer populair gerecht dat in vele variaties voorkomt, afhankelijk van de regio en het gebruikte vlees. saté is vaak een streetfood gerecht, maar wordt ook in restaurants en thuis bereid. op de pasar sate vind je dan ook diverse soorten sate, zoals sate babi (varken), sate ayam (kip) en sate udang (garnaal) en met diverse marinades. live muziek. live muziek is er ook op beide dagen, om een dansje te wagen. op zaterdag 14 juni kun je onder andere de poco poco dansen met de band rawit. en zondag verkeer je in relaxte sferen met het duo tuatapisantai. dirk brans
In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 juni aanstaande organiseert Taman Indonesia een overheerlijk samenzijn in Taman Indonesia. Een weekend dat volledig in het teken staat van saté. Naast snacks, maaltijden en culinaire oleh oleh* om mee naar huis te nemen, is er ook live muziek met een Indische slag. *cadeautjes om mee te nemen voor het thuisfront, naar goed Indonesisch gebruik
Het mooie aan dit saté feestje dat het niet alleen draait om het eten. Het is ook een plek om samen te komen, te genieten van goed gezelschap en een gezellige sfeer. Tussen het eten door bezoek je het mooie park vol dieren en cultuur uit Indonesië.
Saté, van oorsprong Indonesisch gerecht, bestaat uit kleine stukjes vlees (zoals kip, varkensvlees, geitenvlees, of zelfs garnalen of vegetarische alternatieven) die aan spiesjes worden geregen en geroosterd of gegrild. Het vlees wordt vaak gemarineerd en geserveerd met een saus, vaak op basis van pinda’s (pindasaus), maar ook met andere sauzen zoals ketjap. In Nederland wordt de term “saté” soms gebruikt om de saus zelf aan te duiden, maar oorspronkelijk duidt het op het vlees aan spiesjes.
In Indonesië is saté een zeer populair gerecht dat in vele variaties voorkomt, afhankelijk van de regio en het gebruikte vlees. Saté is vaak een streetfood gerecht, maar wordt ook in restaurants en thuis bereid. Op de Pasar Sate vind je dan ook diverse soorten sate, zoals sate babi (varken), sate ayam (kip) en sate udang (garnaal) en met diverse marinades.
Live Muziek
Live muziek is er ook op beide dagen, om een dansje te wagen. Op zaterdag 14 juni kun je onder andere de poco poco dansen met de band RAWIT. En zondag verkeer je in relaxte sferen met het duo TUATAPISANTAI.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 juni aanstaande organiseert taman indonesia een overheerlijk samenzijn in taman indonesia. een weekend dat volledig in het teken staat van saté. naast snacks, maaltijden en culinaire oleh oleh* om mee naar huis te nemen, is er ook live muziek met een indische slag. *cadeautjes om mee te nemen voor het thuisfront, naar goed indonesisch gebruik. het mooie aan dit saté feestje dat het niet alleen draait om het eten. het is ook een plek om samen te komen, te genieten van goed gezelschap en een gezellige sfeer. tussen het eten door bezoek je het mooie park vol dieren en cultuur uit indonesië. saté, van oorsprong indonesisch gerecht, bestaat uit kleine stukjes vlees (zoals kip, varkensvlees, geitenvlees, of zelfs garnalen of vegetarische alternatieven) die aan spiesjes worden geregen en geroosterd of gegrild. het vlees wordt vaak gemarineerd en geserveerd met een saus, vaak op basis van pinda’s (pindasaus), maar ook met andere sauzen zoals ketjap. in nederland wordt de term “saté” soms gebruikt om de saus zelf aan te duiden, maar oorspronkelijk duidt het op het vlees aan spiesjes. in indonesië is saté een zeer populair gerecht dat in vele variaties voorkomt, afhankelijk van de regio en het gebruikte vlees. saté is vaak een streetfood gerecht, maar wordt ook in restaurants en thuis bereid. op de pasar sate vind je dan ook diverse soorten sate, zoals sate babi (varken), sate ayam (kip) en sate udang (garnaal) en met diverse marinades. live muziek. live muziek is er ook op beide dagen, om een dansje te wagen. op zaterdag 14 juni kun je onder andere de poco poco dansen met de band rawit. en zondag verkeer je in relaxte sferen met het duo tuatapisantai. dirk brans
in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 juni aanstaande organiseert taman indonesia een overheerlijk samenzijn in taman indonesia. een weekend dat volledig in het teken staat van saté. naast snacks, maaltijden en culinaire oleh oleh* om mee naar huis te nemen, is er ook live muziek met een indische slag. *cadeautjes om mee te nemen voor het thuisfront, naar goed indonesisch gebruik. het mooie aan dit saté feestje dat het niet alleen draait om het eten. het is ook een plek om samen te komen, te genieten van goed gezelschap en een gezellige sfeer. tussen het eten door bezoek je het mooie park vol dieren en cultuur uit indonesië. saté, van oorsprong indonesisch gerecht, bestaat uit kleine stukjes vlees (zoals kip, varkensvlees, geitenvlees, of zelfs garnalen of vegetarische alternatieven) die aan spiesjes worden geregen en geroosterd of gegrild. het vlees wordt vaak gemarineerd en geserveerd met een saus, vaak op basis van pinda’s (pindasaus), maar ook met andere sauzen zoals ketjap. in nederland wordt de term “saté” soms gebruikt om de saus zelf aan te duiden, maar oorspronkelijk duidt het op het vlees aan spiesjes. in indonesië is saté een zeer populair gerecht dat in vele variaties voorkomt, afhankelijk van de regio en het gebruikte vlees. saté is vaak een streetfood gerecht, maar wordt ook in restaurants en thuis bereid. op de pasar sate vind je dan ook diverse soorten sate, zoals sate babi (varken), sate ayam (kip) en sate udang (garnaal) en met diverse marinades. live muziek. live muziek is er ook op beide dagen, om een dansje te wagen. op zaterdag 14 juni kun je onder andere de poco poco dansen met de band rawit. en zondag verkeer je in relaxte sferen met het duo tuatapisantai. dirk brans